Vrijwilligerswerk in Peru

Het vrijwilligerswerk in Peru verschilt van het lesgeven aan kinderen op een school, meehelpen in een weeshuis of theater en muziek te leren in een kerk.
Hier vind je een compleet overzicht van onze projecten.

De projecten die Ruwana Wasi steunt bevinden zich in de stad en in de omgeving van Cusco, dat is in het zuiden van Peru.

Het vrijwilligerswerk is gratis, je betaalt ons alleen voor onderdak bij een gastgezin en eventuele spaanse lessen. Hier vind je meer informatie over onze prijzen.

Jouw verblijfsduur kun je voor een groot deel zelf bepalen en kan vanaf vier weken. Als vrijwilliger kun je zelf kiezen welk project jouw voorkeur heeft. Daarnaast biedt Ruwana Wasi jou de mogelijkheid om bij een gastgezin te verblijven. Op die manier help je niet alleen de plaatselijke bevolking, maar leer je ook de peruaanse cultuur en levensstijl kennen.

Wil je de spaanse taal leren? Dan kunnen we ook de lessen voor je regelen. In samenwerking met onze partners kunnen we een geschikte taalschool voor je regelen.

Kun je geen project kiezen? Dan kunnen we jou helpen om een project te kiezen dat bij jou past. Neemt contact met ons op om het voor jouw beste project te kiezen.

In Cusco
Wil je mij
met mijn huiswerk helpen?

bezoek Cusco tijdens jouw vrijwilligerswerk