Accomodatie

Accommodatie voor vrijwilligers

Het logeren bij een gastgezin is een actieve en directe manier om Spaans te leren en ook de Peruaanse cultuur te leren kennen. De meeste gastgezinnen behoren tot de Peruaanse middenklasse. Door met hen samen te leven krijg je een beter beeld van het leven in Peru.

Peruanen staan bekend als gastvrije mensen. Ze verwelkomen je graag in hun gezin en je kunt vrijwillig meedoen met activiteiten van de familie, zoals het vieren van een verjaardag en andere feesten of het maken van uitstapjes. Dit is geen verplichting.

We proberen een gastgezin voor je te vinden op 15 a 35 minuten reistijd van je vrijwilligerswerk of taalschool.De accomodatie is in ieder geval altijd goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Mocht je speciale wensen hebben bijvoorbeeld op het gebied van voeding, kinderen, huisdieren of roken, dan houden we daar natuurlijk rekening mee.
Wil je liever niet bij een gastgezin logeren, maar gaat jouw voorkeur uit naar een eigen appartement ? Ook dat kunnen wij voor jou regelen. Laat ons jouw wensen weten dan kijken we samen wat het beste bij jou past.

Accommodatie voor toeristen

Accommodatie in Cusco bij een gastgezin is tijdens jouw verblijf de beste manier om de Peruaanse cultuur te leren kennen. Zie hier ons aanbod.

Een eigen appartement tot jouw beschikking hebben tijdens jouw bezoek ?

Dan kunnen wij iets voor jou betekenen.
Aarzel dus niet om geheel vrijblijvend contact met ons op te nemen zodat wij jou kunnen helpen bij het plannen en organiseren van jouw droomreis.

Gezinnen
Appartementen


Kamers


Gezinnen